Sirens Kingdom kolikkopeli

Kreikkalaisessa mytologiassa seireenit olivat kauniita mutta tappavan vaarallisia merenneitoja, joita merenkävijöiden kerrotaan kohdanneen. Seireenien kauniin laulun kerrotaan olleen niin vetoava, että se veti puoleensa onnettomia merimiehiä. Päätepisteenä oli matka Ahdin valtakuntaan eikä merimiestä nähty enää koskaan. Iron Dogs Studios vie pelaajat seireenien luokse mutta lopputuloksena on jotain ihan muuta kuin katoaminen meren aaltoihin, jos hyvin käy, palaa pelaaja matkalta mukanaan rikkauksia.Sirens Kingdom on 5 rullan ja kolmen rivin peli, jossa on 30 voittolinjaa. Taustalla on merenalainen maailma, jonne pelin tapahtumat sijoittuvat. Värikkäät merenalaiset kasvit ja suloiset seireenit lilluvat merenaaltojen tahtiin pinnan alla, jonne yltävät maanpäällisestä maailmasta vain auringon muutamat säteet. Taustalla soi kaunis musiikki, joka johdattelee pelaajan rauhoittavasti seireenien maailmaan. Olkapäät rentoutuvat, niskojen jumitus laukeaa ja arki jää jonnekin kauas taakse.

Symbolit ja bonuskierrokset

Sirens Kingdom pelin tärkeimmät symbolit ovat kotilot ja simpukat, alhaisempia symboleita ovat pelikorteista tutut 10, J, Q, K ja A. Itse seireenit ovat wildeja, jotka korvaavat kaikki muut symbolit paitsi mustekalan, joka taas edustaa scatteria. Seireenien ilmestyminen tietää voittomahdollisuuksien paranemista ja tarjolla on pelaajalle edullisia yhdistelmiä. Seireenin ilmestyminen yläriville tekee siitä laajenevan wildin, mikä tietää mahdollisuuksia kunnon voittoyhdistelmiin.Scatter eli kultainen mustekala tarkoittaa ilmaiskierroksia ja niitä jaetaan seuraavan taulukon mukaisesti:

  • 3 kultaista mustekalaa = 14 ilmaiskierrosta
  • 4 kultaista mustekalaa = 25 ilmaiskierrosta
  • 5 kultaista mustekalaa = 36 ilmaiskierrosta

Wildina toimiva seireeni voi ilmestyä myös ilmaiskierrosten aikana ja laajetessaan se tuo pelaajalle lisämahdollisuuksia.

Yhteenveto

Sirens Kingdom eli Seireenien valtakunta on ulkoasultaan kaunis peli, jonka väreissä ja symboleissa silmä lepää. Taustalla soiva unettava musiikki sopii peliin hienosti. Pelissä on sopivasti kaikkea muttei mitään kovin mullistavaa tai ylimääräistä. Sirens Kingdom onkin rehellinen kolikkopeli, joka sopii helppoudessaan aloittelijoille mutta hyvien voittomahdollisuuksien takia sitä pelaavat mielellään myös konkarit. Pelin palautusprosentti on 96.18%, jota voidaan pitää kolikkopelien osalta erittäin korkeana. Peli on toteutettu varman päälle ja se miellyttää varmasti tasaisesti laajaa pelaajakuntaa.